DOLAR 32,3909
EURO 34,8250
ALTIN 2.401,44
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Vivo X23 çıkış tarihi belli oldu!

14.08.2018
A+
A-
Vivo çıldırdı! Telefonlarda RAM rekoru kırılacak!

Vivo, dünya kupasının ardından bu kez de yeni amiral gemisi cihazı ile gündemde. Söylentiye göre, Vivo 10 GB RAM ile gelecek yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Vivo X23 hakkında sorduğunu açıklığa kavuşturan kullanıcıya Jovi tarafından verilen tarih 20 Ağustos oldu. Kişisel asistanın bu tarihte şirketin büyük bir şey tanıtacağının altını çizdiğini de ayrıca belirtelim.

Verilen bu yanıt, yeni üst orta segment akıllı telefonda Jovi kişisel asistanın da yer alacağının bir işareti olarak kabul ediliyor. Malum Jovi şu an için sadece Vivo NEX S ve Vivo NEX A modellerinde yer alıyor. Ek olarak, bu asistan için cihazlarda özel bir tuşa bile mevcut.

Vivo X23 özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan, seleflerine bakıldığında cihazın Qualcomm Snapdragon 670 ve Snapdragon 710 mobil platformundan gücünü alacağı tahmin edilebilir. En az 6 GB RAM beklenirken 10 GB RAM söylentileri de olduğunu not olarak düşelim. Çift arka kamera kurulumu da X20 Plus ile X21 modelleri ile NEX S aralığında aynı kalmıştı. Belki de Vivo X23 kamerası yenilikler de sunabilir. Android 8.1 Oreo üzerine kurulu Funtouch OS 4.X arayüzü ile kutudan çıkacağı düşünülen cihazın bataryasının ise 22.5 W şarj desteği sunabileceği söyleniyor.

Vivo NEX S parçalandı, Oppo Find X ile kıyaslandı!

2018 yılına damgasını vuran çerçevesiz ekran tasarımının geldiği son nokta olan Vivo NEX S parçalarına ayrıldı. Açılabilir kamerasıyla dikkat çeken iki model olan Vivo NEX S ve Oppo Find X kıyaslandı.

Bakalım, 20 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenilen Vivo X23 hangi neler sunacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.