DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Versace Sonbahar/Kış 2021 defilesinden satır başları

24.03.2021
A+
A-

ABONE OL

Versace’nin, Medusa tarafından yönetilen “Versacepolis” adlı ütopik bir deniz altı yerleşiminde geçen İlkbahar/Yaz 2021 defilesinin yankıları hala devam ederken Donatella Versace, Sonbahar/Kış 2021 defilesini daha dijital bir cepheye taşıdı. Defile notlarında, “Fark ettim ki bu, gelecek; koleksiyonları ifade etmenin yeni bir yolu.” diyen Donatella, arkasına Gigi Hadid ve Bella Hadid kardeşler ile Irina Shayk gibi ilham perilerini aldığı sanal bir moda kutlaması gerçekleştirdi. Gigi Hadid, kızı Khai’yi dünyaya getirdikten sonra ilk kez podyuma çıktı.

Platform topuklar, süper miniler ve nostaljik eşarplar

Platform topuklar, süper miniler ve nostaljik eşarplar

Greca motiflerinin parlak renkler ve lüks dokularla birleştiği şovda platform topuklar ve sezonun en büyük trend alarmı süper miniler adeta kulüp partilerine özlemimizin yansıması gibiydi. Birkaç yıldır kendisini gösteren, Versace Sonbahar/Kış 2021 defilesinde baş tacı olan eşarplar, nostaljik havasıyla önümüzdeki sezona damga vuracağının sinyallerini verdi.

Logo çılgınlığı devam ediyor

Logo çılgınlığı devam ediyor

Logo çılgınlığı grafik geometrik baskılarla devam ederken modaevinin meşhur Greca motifi, ceketlerden mini elbiselere, eşarplardan çantalara ve çoraplara kadar şovun yıldızıydı. Göz alıcı fuşya, sarı, kırmızı ve maviler üzerinde parti ruhunu uyandıran Greca motifleri, kahverengi tonları ve siyahlarla Versace lüksünü yansıttı.

Fuşya ve mavi eyeliner

Fuşya ve mavi eyeliner

Defilenin bir başka dikkat çekici trendi fuşya ve mavi eyeliner ile artistik göz makyajıydı. Kedi göz makyajının fütüristik bir versiyonu olan bu heyecan verici detay, önümüzdeki Sonbahar/Kış sezonu için de yeni bir trendin sinyallerini verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.