DOLAR 32,5706
EURO 34,7604
ALTIN 2.491,29
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Vergiler Hariç Fiyatı 426 Bin TL’ye Ulaşan Özel Tasarım iPhone 13 Satışa Sunuldu: İşte Tasarımı

30.09.2021
A+
A-

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın 14 Eylül’de düzenlediği lansmanda duyurduğu iPhone 13 ailesi, geçtiğimiz günlerde ön siparişe açıldı. Tüketiciler, yarın itibarıyla da bu akıllı telefonları dünyanın her yerindeki Apple Store’lar üzerinden satın alabilecekler. Yeni iPhone’ların tüketiciler tarafından ne kadar ilgi göreceği şimdilik bilinmiyor olsa da bu içeriğimizde bahsedeceğimiz iPhone’ların, herkesin diline düşeceği sugötürmez bir gerçek.

Piyasaya sürdüğü lüks akıllı telefon tasarımları ile bilinen Caviar, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için oldukça özel bir tasarım oluşturdu. Telefonların ön ve arkasını tamamen altın ile kaplayan tasarımcılar, bu altın kaplama üzerindeki işleme ile de telefonları benzersiz bir hale getirmiş durumdalar. Tüketiciler, böylesi bir iPhone 13 Pro ya da iPhone 13 Pro Max’e 42 bin 380 dolardan 48 bin dolara kadar ödemeler yaparak sahip olabiliyorlar.

İşte tamamen altın kaplanmış iPhone 13’ler

iPhone 13 Pro

Caviar, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için oluşturduğu özel tasarıma, “Pure Gold” ismini verdi. Yaptığı tasarımla ilgili detay da veren şirket, altın kaplamanın telefonun ağırlığını çok da etkilemediğini, iPhone 13 Pro’nun 170, iPhone 13 Pro Max’in ise 200 gram civarında olduğunu ifade ediyor. Şirket ayrıca, tasarımın arka kasasında 8 adet elmas kullandığını belirtiyor.

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için oluşturulan tasarımlar, 128 GB’den 1 TB’ye kadar olan tüm depolama alanı seçeneğine sahip olan modeller için sipariş verilebiliyor. Elbette fiyatlar da bu depolama alanı seçeneklerine göre değişiyor. Şayet en uygun fiyatlı altın kaplama iPhone 13’ü satın almak isterseniz, 128 GB’lik iPhone 13 Pro için 42 bin 380 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. iPhone 13 Pro Max için ise fiyat 48 bin TL’ye kadar çıkıyor.

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için oluşturulan altın kaplama tasarımla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.