DOLAR 32,2622
EURO 34,7632
ALTIN 2.410,75
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

God of War gözünü GTA 5’e dikti!

04.05.2018
A+
A-

Öncelikle uzun zaman sonra ilk kez tek kişilik bir oyun böylesine hızlı bir başlangıç yaptı. Listelerde iki haftadır ilk sırada olan yeni God of War, sadece günler içerisinde 3 milyondan fazla kopya satmayı da başardı.

Analistler GTA 5‘ten bu yana ilk kez tek kişilik bir oyunun rekor açılış yaptığını belirtirlerken, God of War sadece 3 gün içinde 3.1 milyon satış adedine ulaşarak yumruğunu masaya vurdu. Üstelik GTA 5’in aksine oyunun sadece PS4 platformu için satışa çıktığını hatırlatmak gerekiyor. Çünkü GTA hem Xbox 360 hem de PS3 için çıkış yapmıştı.

Bu rekorların ardından Santa Monica Stüdyosu Başkanı, ve SIE Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Shannon Studstill ise şunları söyledi:

“Kratos’un en yeni macerasında bizimle olmaya karar veren milyonlarca hayranımıza şahsen teşekkür etmek isterim. Gerçekten ilham verici olan desteğiniz, her gün oyunu sınırlarının ötesine geçmek için kendimizi zorlamamızın bir sebebini oluşturuyor. Santa Monica Studio’daki muhteşem ekibimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Ekipteki hikaye anlatma tutkusu yadsınamaz ve umarım geleneksel olana asla takılıp kalmadığımız açıkça görünüyordur. Hayranlarımızın oyundan aldıkları keyfi ve uzun yıllar hatırlanacak olan oyun içi deneyimleriyle yaşadıkları mutluluğu görmek bizi çok heyecanlandırıyor.”

God of War inceleme – PS4

God of War inceleme videosuyla karşınızdayız. Uzun yıllardır beklenen ve 2016’da duyurusu yapılan yeni God of War oyunu, tüm ihtişamı ve tüm heybetiyle bir kez daha karşımızda.

Oyun için hazırladığımız incelemeyi hemen haber içerisinde yer alan videodan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

:: Oyunu deneme şansınız oldu mu?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.