DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Ülkemize gelen Vivo X50 Lite kutusundan çıkıyor! Vivo X50 Lite kutu açılışı ile Vivo X50 Lite özellikleri neler yakından bakıyoruz! İşte Vivo’nun ülkemizdeki…

26.08.2020
A+
A-

ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda ülkemize resmi olarak giren Vivo’nun ilk telefonunu kutusundan çıkartıyoruz. 3.599 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak olan modelin kutusundan çıkanları ve ilk deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Vivo X50 Lite’ı nereden satın alabilirim?

Vivo X50 Lite’ı buradaki linke tıklayarak satın alabilirsiniz

Vivo X50 Lite özellikleri neler?

190 gram ağırlığındaki telefon, 8.7 mm kalınlığa sahip. Telefonun ekranı 6.38 inç büyüklüğünde. Bu ekran 1080×2340 çözünürlüğe sahip AMOLED ekran ve ön kamera damla çentik şeklinde ekrana konumlandırılmış. Telefonun ekranı bu büyüklük ve çözünürlükle beraber 404 ppi değerine ulaşabiliyor.

Telefonun içerisinde işlemci olarak Snapdragon 665 işlemcisini görüyoruz. Bu 8 çekirdekli işlemci, telefonun performansında büyük rol oynuyor. Telefon genel olarak orta bir deneyim vaat ediyor. Bu işlemci ile beraber kullanıcılara 128 GB depolama alanlarında 8 GB RAM sunuluyor.

Telefon arkada 4 ve önde 1 olmak üzere toplam 5 kamerası var. Akıllı telefonun ana kamerası 48 megapilsel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram değerine sahip. Geriye kalan kameralardan geniş açılı kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip, makro 2 ve son kamera olan derinlik algılayıcısı kamera da 2 megapiksel çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram değerine sahipler. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde, f/2.0 diyaframa sahip bir değer ile karşımıza çıkıyor.Telefonun batarya tarafında ise 4500 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşımıza çıkıyor ve 18W gücünde bir adaptör ile şarj oluyor.

Telefonun kutu açılışı videomuzu izledikten sonra sizler de yorumlarınızı YouTube üzerinden yapabilirsiniz. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.