DOLAR 32,2480
EURO 34,6690
ALTIN 2.400,62
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Ucuz Google Pixel gelebilir!

02.04.2018
A+
A-

Google, giriş seviyesi segmenti için Android One ile gerekli hamleyi gerçekleştirdi. İddialara göre şirketin şimdiki hedefi ise, Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlar için orta seviye Pixel modeliyle kullanıcı tabanını genişletmek.

Temmuz veya Ağustos ayları içerisinde tanıtılması beklenilen cihazın hangi özelliklere sahip olacağı konusu şu an için belirsiz. Öte yandan, Nexus serisi cihazlarla şirket Hindistan’da başarılı bir iş çıkartmıştı. Daha sonra OnePlus tarafından ele geçirilen bu pazarı Google geri almak istiyor. Ayrıca, Samsung ve Apple’a da geçit verilmemek istendiği kesin.

Ek olarak şirketin Google Home, Google Wi-Fi ve Pixelbook ürünlerini de bu pazara getirmek istediği ifade ediliyor. Kısacası Google, Hindistan’a ciddi anlamda odaklanmış durumda. Bunun sebebi ise ülkedeki Reliance Jio ve diğer operatörlerin ucuz 4G internet için çalışıyor olması ve burada daha fazla ürün sunularak potansiyelden faydalanılmak istenmesi.

Google’ın orta segment akıllı telefonunda neler sunacağını merakla bekliyoruz.

:: Sizce şirket orta segment akıllı telefonunda neler sunmalı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.