DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

GTA V: Bunları görmemiş olabilirsiniz! İşte 5 giz GTA 5 kısa bir vakit önce bedava oldu. Bu bağlamda GTA 5 gizemleri sizi bekliyor! Bu yazıda 5 giz açığa…

16.05.2020
A+
A-

“Bilinmeyenler yerler” tabiri ayrıca oyunda böylece pozitif kişi tarafından fark edilmeyen yerler anlamında kullanılıyor hem de birçok kişinin saptama etmediği özel bilgileri barındıran mekânlar olarak tanımlanıyor. Bu bağlamda yazımızda bulunan ve Rockstar Games imzalı yapımda bulunan özel bilgiler bu başlık altında değerlendirildi.

Şimdiye değin GTA oyunlarının hepsinde garip ve mucizevi olaylara tanık olduk. Oyuncuların gizemlere karşısında olan merakı, Rockstar Games’in ilgisini çekti ve bu sayede oyuncular açıklanamayan birçok sır ile tanıştı.

Bu oyunda “Gordo Dağı’nın Hayaleti” olarak adlandırılan ve ispatlanmış olan bir gizem mevcut. Bu hayaletin öteki GTA sırlarından bir farkı var. “Jolene Cranley Evans’ın Hayaleti” olarak da tanıdık bu giz, Grand Theft Auto serisinde resmi olarak teyit edilen birincil (hayalet konusunda) hakiki ve kanıtlanmış bir efsane olarak biliniyor.

Bu hayalet, saat 23.00 ile 00.00 arası, Gordo Dağı’nda beliriyor. Hayaletin vücudu benzeri saydam bir görüntüye sahip. Jolene, uzun siyah saçlara sahip ve beyaz bir elbise giyiyor. Kendisinin ağzı açık ve yalnızca size bakıyor. Hareket etmiyor.

Eğer kendisine yaklaşmaya başlarsanız hayaletin rengi parlamaya başlar fakat ona çok fazla yaklaşırsanız ortadan kaybolur. Hayaletin durduğu yere giderseniz yerde kanlı bir kitabe göreceksiniz. Yerde “Jock” yazıyor.

İddia edilene tarafından bu yazıtta yer alan Jock, bu hayaletin eşi. Zira Jolene Cranley Evans, John “Jock” Cranley ile evli. Cranley ise oyunda önemli siyasi figürlerden bir tanesine ve başkan adayı.

Hayalet ile bu yazıt gece yarısından daha sonra kayboluyor. Peki bu dağın hikayesi ne? Jock, dublör olmayı çok istiyordu ve çok hırslıydı ama eşi Jolene bu durumdan hoşlanmadı. 1978 yılında burada bir dağ turu yapan çift, yeniden asla buluşamadı. Zira Jock, eşinden kurtulmak için onu dağın tepesinden itti. Jolene bu olaydan sağ çıkamadı.

Doğrusu bu durum gerçekte de yaşandı. Rockstar Games, Mike isimli bir kişinin kendi sevgilisini bu dağda aynı şekilde öldürmesini oyuna taşıdı. Bu olay ABD’de yaşandı. İsterseniz bir sonraki gizemimize geçelim.

GTA 5 gizemleri: Leatherface / The Infinity Killer

Grand Theft Auto serisinin en meşhur efsanelerinden birisi olan bu katil, Grand Theft Auto: San Andreas yapımında karşımıza çıkmıştı. Bu katil de reel hayattan esinlenerek oyuna eklendi. Katilin kendisi ne yazık ancak gençliğinde bir cilt hastalığına maruz kaldı. Kendisinin yüzü tanınamayacak bir ülkü geldi.

GTA V’te karşımıza çıkan katilin adı “The Infinity Killer” olarak biliniyor. Kendisinin çocukluğundan beri 8 rakamına takıntılı bir şekilde yaşadığı belirtiliyor. Bu katil, 8 rakamını ölümsüzlük işaretini çizmek için kullanıyor. “The Infinity Killer” ismi de buradan geliyor.

Kendisinin gerçek ismi Merle Abrahams. 1947’de doğan Abrahams, Sandy Shores kasabasında yaşıyordu. The Infinity Killer birçok kişinin hayatına son verdi. Zalim katil en büyük canice operasyonunu 1999’da gerçekleştirdi ve 8 erkek sporcuyu öldürdü. Abrahams, 57 yaşındayken, Aralık 2004’te hayatını kaybetti.

Bu katil, 8 erkek atleti öldürdüğünü hiçbir vakit kabul etmedi ama evinin detaylarında Abrahams ile 8 rakamının ilişkini görüyoruz. Evin yanık olan bir duvarında “8 yalnızca sonsuzluktur!” yazısı yer alıyor. Abrahams, komşuları kadar hiç sevilmedi.

Abrahams’in yaşadığı evin derhal yanına yer alan dökük bir evde yukarıdaki gazete parçası ile karşılaşıyoruz. Bu gazete parçasına kadar kendisinin gerçekten mahkemede yargılanmak için beklediğini ama yargılanmadan önce hayatını kaybettiğini öğreniyoruz.

Bu kasabanın arkasında bulunan bir taşlık arazide çok daha garip bilgiler yer alıyor. Araziye girdiğimizde pat diye fazla 8 rakamına rastlıyoruz. Bu rakamlardan sonradan ise bizi bir şiir karşılıyor. İlgili şiirde 8 kişiden bahsediliyor. Bazılarının ölmeden önce ne yapmaya çalıştığı yer alıyor. Bazı kişilerin ise kişisel özelliklerinden bahsedilmiş.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.