DOLAR 32,2523
EURO 34,6826
ALTIN 2.393,94
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

TurkNet bedava olarak interneti hızlandıracak! TurkNet’in kullanıcılarına sunduğu ADSL’den VDSL’e ücretsiz geçiş  hakkı ve VDSL hayatımızda neleri …

05.05.2020
A+
A-

TurkNet’in Bireysel İş Biriminden Sorumluluk Sahibi Genel Müdür Yardımcısı Sinan Kurmuş ile beraber yaptığımız arkadaşça sohbette TurkNet’i yakından tanınma fırsatı bulmuş olduk. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

TurkNet kullanıcıları için çalışıyor!

TurkNet’in Kişisel İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Kurmuş ile hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbet sırasında kullanıcıların servis sağlayıcılarına niçin güven duymadığından tutun da bu sıkıntıların perde ardındaki neler var çoğu soruya yanıt aldık. Ayrıca bu sohbet esnasında dostça talimatlar yapan Sinan Kurmuş, Türkiye’deki interneti anlatmanın yanı sıra kullanıcılarına sundukları hizmetlerden de bahsetti. Bu hizmetler ADSL, VDSL ve Fiber internet olarak istikrarsızlık gösterse de açıklama doğruca kullanıcılara nasıl bir hizmet sunulduğunu iyi bir şekilde anlamış olduk. En Ince Ayrıntısına Kadar kullanıcıların dostu olma tarafında duran TurkNet, bu amaçla birincil AKN’yi kaldıran işyeri olarak tarihe geçmişti. Bugün ise, daha aşağı yapısı müsait olan ve isteyen kullanıcılar hiçbir ilave paket hizmeti ödemeden ADSL’den VDSL’e geçerek daha hızlı bir internete sahip olabiliyorlar.

Bizler sizlerin namına samimi sohbet için Sinan Kurmuş’a teşekkür ederken, merak ettiğiniz soruları da YouTube yorumlar üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.