DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Turkcell BiP Web nasıl kullanılır?

29.05.2018
A+
A-

Bu hizmetin devreye girmesiyle birlikte, BiP kullanıcıları bilgisayar başındayken veya telefonları kapalı olduğunda bile internet tarayıcıları üzerinden kesintisiz olarak sohbetlerine devam edebiliyor; dosya, fotoğraf ve video gönderebiliyorlar.

BiP’in WhatsApp ve benzeri uygulamalara rakip olmasının tek amacı ise bu değil. Turkcell bildiğiniz gibi yeni bir sloganla faaliyetlerini sürdürüyor. “Türkiye’nin datası Türkiye’de kalsın!” vizyonuyla hareket eden şirket, yaptığı yeniliklerle internet kullanıcılarını yerli hizmetlere yönlendirmek istiyor. Bu alanda en güçlü uygulamalardan biri olan BiP mesajlaşma servisi de, yapılan güncellemeyle artık bilgisayarlarımızda da çalışabiliyor.

Turkcell BiP, BiP Web olarak masaüstünde!

Anlık mesajlaşma uygulaması olarak hayatımıza giren yerli ve milli iletişim ve yaşam platformu BiP, yenilikçi çözümlerine uzun süredir beklenen BiP Web kullanımını da ekledi.

Elbette uygulama önümüzdeki günlerde güncellenecek ve çok daha kapsamlı bir masaüstü deneyimi sunacak. BiP kullanıcılarının ilgi alanlarına dair son gelişmeleri takip etmek için telefonlarından kullandıkları “Keşfet” servislerine yakında BiP WEB’ten de erişilebilecek. Yine BiP kullanıcıları yakın zamanda aynen telefonlarında olduğu gibi internet tarayıcısı üzerinden sesli/görüntülü arama yapabilecekler. Böylece WhatsApp Web sürümünde olmayan birçok özelliğe erişebileceksiniz.

Turkcell BiP Web nasıl kullanılır?

1. Öncelikli olarak bilgisayarınızdan BiP Web’in hizmet verdiği siteye giriş yapmalısınız. Tarayıcınızı açın ve bu bağlantıdaki adrese girin.
2. Telefonunuzdaki BiP uygulamasından Profil menüsünü açın ve BiP WEB seçeneğine tıklayın.
3. Web sayfasında karşınıza çıkan QR kodu aktif olan telefon kamerasından okutun.
3. Artık doya doya masaüstü üzerinden mesajlaşabilir ve dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Uygulamaya son dönemde eklenen başka bir özellikse BiP ile para gönderme olmuştu. Bu özelliği de şu şekilde kullanabiliyorsunuz.

Mesaj penceresinden TL ikonuna tıklayıp kredi kartınızı ya da Paycell Kartınızı tanımlayıp, kart seçimini yapın. Gönderilecek tutarı belirleyip, parayı transfer edin. Eğer alıcıysanız ve Paycell Kartı’nız henüz yoksa, gelen para transfer bilgilendirmesi altındaki butona tıklayarak sanal kartınızı oluşturabilirsiniz.

Sanal Kart sahipleri, paralarını harcayabilmek için Paycell uygulamasını indirip kart bilgilerine ulaşarak kartlarını VISA altyapısı desteği olan tüm internet alışverişlerinde anında kullanabiliyor. Fiziksel Paycell Kart sahipleri ise anında paralarını yurt içi ya da yurt dışında tüm internet ve mağaza içi alışverişlerinde harcayabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.