DOLAR 32,3733
EURO 34,5831
ALTIN 2.381,24
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Xiaomi Black Shark canlı görüntülendi!

09.04.2018
A+
A-

Yakında tanıtılması beklenen model, rakiplerine göre tasarım anlamında büyük farklılıklar gösteriyor. Bununla birlikte, telefonun Galaxy S serisi tasarımına benzer bir yapıya da sahip olduğu görülüyor. Çift arka kamera ile gelmesi netleşen model, LED flaş özelliği de olacak.

Oyun odaklı olarak gelecek telefon, soğutma delikleri varmış gibi bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Böyle olmasının nedeni, telefonun ısınmaması için yapıldığı tahmin ediliyor.

Ayrıca telefonun rengi, yeşil ve siyah renk tonları hakim olduğunu görüyoruz. Bu renk tonları, rakibi olan Razer’ın ki ile de aynı olduğunun altını çizelim.

Telefon, 4000mAh batarya ile gelebilir. Bununla birlikte Snapdragon 845 yonga seti ile gelmesi beklenen cihaz, su ve toz direncine sahip IP68 sertifikası ile de gelecek gibi duruyor. Şirketin daha önce yayınladığı görsele göre telefon, 18:9 ekran oranı kullanılması muhtemel gibi gözüküyor.

8 GB RAM ile gelecek cihaz, 32 GB depolama alanına sahip olacak. 2160 x 1080 ekran çözünürlüğüne sahip olan modelin telefonun ekranı, 120 Hz tazeleme oranına sahip olacak. Son olarak, Nintendo Switch gibi aksesuarlar, cihazda desteklenecek.

::Oyun odaklı telefon almayı düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.