DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Turkcell BiP, BiP Web olarak masaüstünde!

29.05.2018
A+
A-

Dünyanın öncü dijital operatörü Turkcell’in Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Uzun zamandır dile getirdiğimiz ‘Türkiye’nin datası Türkiye’de kalsın’ vizyonumuzdan hareketle geliştirdiğimiz yerli ve milli iletişim ve yaşam platformumuz BiP’in gelişiminde önemli bir adım daha attık. Artık bilgisayarlarda internet tarayıcıları üzerinden de mesajlaşma hizmeti sunan BiP sayesinde, kişisel veri güvenliğinin en yüksek olduğu dijital bir platformda; yazışmak ve dosya transferi yapmak daha hızlı ve kolay hale geldi” dedi.

BiP WEB nasıl kullanılır?

1. Bilgisayarınızda bu adrese gidin.
2. BiP uygulamasından Profil menüsündeki BiP WEB seçeneğine tıklayın.
3. Web sayfasında karşınıza çıkan QR kodu aktif olan kameradan okutun.
3. Doya doya mesajlaşmaya hemen başlayın.

BiP’in iletişim ve yaşam platformu olarak fark yaratan özellikleri önümüzdeki günlerde web versiyonuna da eklenecek. BiP kullanıcılarının ilgi alanlarına dair son gelişmeleri takip etmek için telefonlarından kullandıkları “Keşfet” servislerine yakında BiP WEB’ten de erişilebilecek. Yine BiP kullanıcıları yakın zamanda aynen telefonlarında olduğu gibi internet tarayıcısı üzerinden sesli/görüntülü arama yapabilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.