DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Tüketebileceğiniz En Dinç Besinler

13.06.2020
A+
A-

Son zamanlarda uzun bir ömür ve sağlıklı bir yaşam için en sağlıklı besinler araştırılmaya başlandı.  Her insan doğal besinleri tüketmenin alternatifleri arar oldu. Doğrusu aradığınız sıhhat gözünüzün önünde desek? Uzmanların açıklamış olduğu besinler hemen hemen şifa kaynağı diyebiliriz.

İNSAN SAĞLIĞINA İYİ GELEN BESİNLER

Dünya üstünde binlerce beslenme vardır ve bunlardan en sağlıklı besinleri bilim insanları belirledi. Vücudun gereklilik duyduğu vitamin ve mineralleri barındıran, jurnal gıda listenizde mutlaka olması nasihat edilen bu besinlerin neredeyse şifa dağıtıyor.

Dinç bir ömür için kefir tüketimini bolca yapmalısınız. Kefir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve protein açısından epeyce varlıklı olan bir gıda kaynağıdır. Antioksidan bakımından olgukça faydalı olan kırmızı çayı günde bir poşet tüketebilirsiniz. Yürek sağlığı için günde orta tepe bir muz tüketilmesi nasihat ediliyor.

BU BAHARATLARI BOL TÜKETİN

Lezzetli yemeklern ve sofraların vazgeçilmezi olan kimyonun yararları saymakla bitmez. Yürek sağlığını desteklediği gibi, iltihap sökücü özelliği ile de bol miktarda tüketilmesi gereken besinler arasındadır.

Tatlılarda ve çaylarınızda kullandığınız tarçının ceviz gibi beyine ve bağırsaklara epeyce yardımcı olduğunuzu biliyor muydunuz? Tarçının kabuğunda bulunan yağ, antimikrobiyal irin azaltıcı özelliği ile vücuda epeyce yararlıdır. İçtiğiniz suyunuzun içine de tarçın kabuğu atmanız kandaki şeker oranına yardımsever olacaktır.

İLİşKİLİ HABERLER Kanser Önleyici Besinler

Kanser Önleyici Besinler

Covid-19 Beslenme Önerileri

Covid-19 Gıda Önerileri

Mevsim Geçişlerinde Tüketebileceğiniz Besinler

Mevsim Geçişlerinde Tüketebileceğiniz Besinler

Hem Pratik Hem Sağlıklı 5 Farklı Kahvaltı

Keza Pratik Ayrıca Sağlıklı 5 Farklı Kahvaltı

İLİşKİLİ GALERİLER Kadınların Beslenmesinde Mutlaka Bulundurması Gereken 5 Renk

Kadınların Beslenmesinde Mutlaka Bulundurması Gereken 5 Renk

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Geç Değil!

Dinç Bir Hayat İçin Geç Değil!

Unutkanlık Yaşıyorsanız Bu Besinleri Tüketin

Bellek Yitimi Yaşıyorsanız Bu Besinleri Tüketin

Bu Besinleri Bol Bol Tüketin! İşte En Sağlıklı Besinler

Bu Besinleri Bol Bol Tüketin! İşte En Dinç Besinler

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.