DOLAR 32,3794
EURO 34,7502
ALTIN 2.410,67
BIST 10.091,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Toz, Taş Toprak Demeden Her Şartta Çalışabilen Samsung Galaxy Active4 Pro Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

02.09.2022
A+
A-

Teknoloji dünyasının merakla beklediği IFA Berlin fuarının başlangıcına bir gün kala şirketlerden de yeni ürünlerin haberleri gelmeye başladı. Son olarak Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dayanıklılığıyla ön plana çıkan yeni tableti Galaxy Tab Active4 Pro’yu tanıttı.

Samsung’un yeni tableti Tab Active4 Pro, yükseklik, sıcaklık, titreşim, nem ve hatta 1 metreye kadar yükseklikten düşüşlere karşı sağlamlığını kanıtlayan ‘MIL-STD-810H’ sertifikasını taşıyor. Bununla birlikte cihaz, suya ve toza dayanıklılık konusunda en üst düzey koruma sunduğunu gösteren IP68 sertifikasına da yer veriyor.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro neler sunuyor?

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro, dayanıklı yapısının altında yeterli düzeyde performans sunacak donanım barındırıyor. Cihaz, Qualcomm’un sekiz çekirdekli işlemcisi Snapdragon 778G’ye yer veriyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 6 GB RAM seçenekleri eşlik ediyor. Depolama seçenekleriyse 64 GB, 128 GB ve 1 TB olarak sunuluyor.

Cihazın kamera kısmındaysa etkileyici bir özellik yer almıyor. Tabletin ön kamerası 8 MP’lik çözünürlüğe sahipken arka kamerayla 13 MP’lik çözünürlük sunuyor. Fakat cihazı en ön plana çıkaran özellikleri donanım kısmında değil, dayanıklılığını ve zor şartlarda kullanımını sağlayan diğer özelliklerden oluşuyor.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro bataryasız kullanılabilecek:

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Samsung’un dayanıklı tableti, her şartta kullanım için batarya olmadan kullanıma da izin veriyor. Kullanıcılar, cihazın bataryasını kolaylıkla çıkarabiliyor ve kiosk ya da bir araca yerleştirebiliyor. 

S Pen de su ve toza karşı dayanıklı durumda:

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Samsung Galaxy Active4 Pro, Samsung’un dokunmatik ekranlar için geliştirdiği S Pen kalemiyle birlikte gelecek. Üstelik bu kalem de tıpkı cihazın kendisi gibi IP68 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olacak.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro özellikleri:

Ekran 10,1 inç, 1920×1200 piksel, WUXGA PLS TFT LCD İşlemci Qualcomm Snapdragon 778G, Adreno642L GPU ile RAM 4 GB / 6 GB Ön kamera 8 MP, f/2.0 Arka kamera 13 MP, f/1.9 Depolama alanı 64 GB / 128 GB / 1 TB Batarya 7.600 mAh, çıkarılabilir Dayanıklılık Corning Gorilla Glass 5, IP68, MIL-STD-810H

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro fiyatı:

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 6 GB RAM + 128 GB depolama: 829 euro (Yaklaşık 15.100 TL + vergiler)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.