DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

TikTok yönetiminde önemli değişiklik! Henüz 100 gün önce CEO olarak göreve başlayan Kevin Mayar, TikTok istifası ile gündeme geldi.

27.08.2020
A+
A-

Kısa süre içerisinde elde ettiği popülerlik ile dünya gündemine giren TikTok ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. Siber güvenlik araştırmacıları tarafından uygulamanın akıllı telefonlardan veri sızdırdığı açıklanmıştı.

Ağustos ayının başından itibaren ABD’de 175 milyon, dünyada çapında ise 800 milyon indirmeye ulaşan uygulama ilk olarak Hindistan’da yasaklanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ABD yönetimi tarafından da yasaklanan TikTok, küresel pazarda kan kaybetmeye devam ediyor.

Yaşanan olaylardan kısa bir süre önce CEO olarak göreve başlayan Kevin Mayar, bugün şirket çalışanlarına istifası ile ilgili mektup gönderdi.

Kevin Mayar, ” Son haftalarda siyasi ortam keskin bir şekilde değişirken, kurumsal değişikliklerin neleri gerektireceğini ve bunun küresel rol için ne anlama geldiğini önemli ölçüde yansıttım. Bu şirketin bir sonraki aşamasına bakarken, geleceğinin parlak olduğuna şüphe yok. Yapılacak herhangi bir yapısal değişikliğin kullanıcıları etkilememelidir ve ben TikTok ekibinin her zamankinden daha yaratıcı ve üretken olacağına inanıyorum. ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.