DOLAR 32,2447
EURO 34,7760
ALTIN 2.415,47
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Tesla’dan beklenen Türkiye hamlesi!

06.06.2018
A+
A-

Elektrikli otomobil denilince ilk akla gelen marka olan Tesla ve şirketin kurucu ortağı Elon Musk, gündemden düşmüyor. Uzun bir süredir merakla beklenilen Tesla, ülkemizde ilk adımları atmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabından bu yıl içerisinde Türkiye pazarına girmeyi planladıklarını söyleyen Elon Musk, bu doğrultuda ilk adımı da attı. Tesla resmi internet sitesi üzerinden İstanbul’da ilk iş ilanı yayınlandı.

Tesla Türkiye’ye geliyor! Tarih açıklandı!
Tesla Türkiye’ye geliyor! Tarih açıklandı!

Tesla Türkiye pazarına girecek mi? sorusu sonunda cevap buldu. Elon Musk yaptığı açıklama ile Tesla’nın Türkiye pazarı için planını açıkladı. İşte Tesla Türkiye tarihi!

Ülkemize geleceği gün merakla beklenirken Tesla Türkiye için, servis yöneticisi pozisyonunda iş başvurusu almaya başladı. Buda şirketin ülkemize resmi olarak geleceğinin kanıtı olarak işaret edildi.

Halihazırda 3 farklı modelle otomobil piyasasında yer alan Tesla, ayrıca önümüzdeki günlerde oldukça iddialı bir tırla asfaltlara çıkacak. Bunun yanı sıra 0’dan 100’e 1,9 saniyede çıkan Roadster 2 modelini tanıtan Tesla, bakalım ülkemizdeki ilk mağazasını ne zaman açacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.