DOLAR 32,5515
EURO 34,9912
ALTIN 2.426,58
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Nokia, En İyi Performans İçin Kendi Kendini Optimize Edebilen Wi-Fi Routerı Beacon 2’yi Duyurdu

27.03.2021
A+
A-

Akıllı telefon sektöründe aradığını bulamıyor olsa da diğer sektörlerde beklentileri karşılamayı sürdüren Nokia, YouTube’da paylaştığı bir video ile yeni Wi-Fi routerı “Beacon 2“yi duyurdu. Ancak bu videoda routerın özellikleriyle ilgili yeterli bilgi vermeyen Nokia, ürünle ilgili detaylı bilgi sahibi olmamızın önüne geçiyor. 

Nokia’nın paylaştığı videoya göre Beacon 2, kare ve kulemsi bir tasarıma sahip olacak. Üst kısmında pasif havalandırmaya yarayan bir bölümün olduğu cihaz, ön kısmına Nokia logosu ve bağlantı durumunu gösteren LED ışıklara sahip. Ürünün arka kısmında ise bağlantıların yapılmasını sağlayan girişler yer alıyor.

Nokia Beacon 2, işte böyle görünüyor

Nokia Beacon 2

Nokia’nın yeni Wi-Fi router modeli, Wi-Fi 6 teknolojisini destekliyor. Ayrıca bu ürün, “EasyMesh” olarak isimlendirilen ve ev ya da ofis gibi ortamlarda kendi Wi-Fi ağınızı oluşturmanızı ve bu ağdaki cihazları yönetmenizi sağlayan teknolojiyi de bünyesinde barındırıyor. Öte yandan bu router, sahip olduğu özel yazılım ile o ortamdaki en iyi Wi-Fi deneyimini sunabilmek için kendi kendini optimize ediyor.

Nokia tarafından paylaşılan video, buraya kadar anlattıklarımız dışında hiçbir bilgi sunmuyor. Haliyle ürünün ne zaman piyasaya sürüleceğini ya da Beacon 2’nin fiyatının ne olacağını bilmiyoruz. Ancak Nokia’nın kısa bir süre sonra bu ürünle ilgili yeni açıklama yapması ve en yeni routerın tüm teknik özellikleri ile fiyatını da açıklaması bekleniyor.

İşte Nokia Beacon 2 için hazırlanan duyuru videosu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.