DOLAR 32,2073
EURO 35,0615
ALTIN 2.469,59
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Uber, Ankara’da 40 TL “Merhaba” İndirimi ile Hizmet Vermeye Başladı

10.03.2021
A+
A-

Bir dönem Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biri olan Uber, şu ana kadar Türkiye’nin en büyük şehri olan İstanbul’da hizmet veriyordu. Resmi Twitter hesabından yeni bir açıklama paylaşan Uber Türkiye, bugünden itibaren Ankara’daki kullanıcıların da UberTaksi’yi kullanabileceklerini duyurdu.

Aslına bakacak olursak Uber, Türkiye’de 2014 yılından bu yana -olaylı ve aralıklı bir şekilde olsa da- hizmet veriyor. Ancak bugüne kadar Uber’in VIP taşımacılık hizmetinden yalnızca İstanbullular faydalanabiliyordu. Bugün itibarıyla ise Ankara’da da hizmet vermeye başlayan Uber, Ankaralıların UberTaksi üzerinden sarı taksi çağırmasını mümkün kılıyor.

Uber, Ankara’daki kullanıcılarına bir yolculukta 40 TL indirim sunuyor

uber ankara

Paylaşılan bilgilere göre Ankara’daki Uber kullanıcıları, “MERHABAANKARA” kodunu kullanarak mart ve nisan ayları boyunca Ankara’da gerçekleştirecekleri bir yolculukta 40 TL’ye kadar indirimden faydalanabilecekler. 

Uber Türkiye, promosyon kodunun kullanımıyla ilgili olarak gelen “Promosyon kodunu nakit mi kullanıyoruz kredi kartı ile mi?” sorusunu ise “Promosyonlar, kampanya koşullarına uygun olarak bir sonraki yolculuğunuzda otomatik olarak uygulanacaktır” şeklinde yanıtladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.