DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Tekken 7 dördüncü sezon güncellemesi duyuruldu Bandai Namco, sevilen dövüş oyunu Tekken 7 için planlanan dördüncü sezon güncellemesi ve yeni karakterine…

02.08.2020
A+
A-

Bir dönem atari salonlarının vazgeçilmezleri arasında olan Tekken serisinin güncel oyunu Tekken 7 için dördüncü sezonu duyurusu geldi. 2020 sonbaharında oyun severlerle buluşacak olan güncelleme kullanıcı ara yüzünde değişiklikler, oyundaki mevcut karakterin güçlerinde ayarlamalar ve yeni kombolar içerirken, performans iyileştirmelerini de kapsayacak.

Ayrıca Tekken Prowess adı verilen yeni bir çevrimiçi sıralama sistemi de güncellemeyle gelecek. Söz konusu sistem rakibin Wi-Fi bağlantısında olup olmadığını kontrol ederek maçın yarıda kalma olasılığını hesaplayacak. Bu sayede online sıralama sisteminde yaşanan sıkıntıların çözülmesi hedefleniyor.

PC, PlayStation 4 ve Xbox’da oynayabileceğiniz oyunun dördüncü sezon güncellemesi için yayınlanan videoya buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca videonun sonlarına doğru üzerinde Ninja kostümlü olduğu tahmin edilen biri gözüktü. Bu gözüken kişinin duyurulması beklenen yeni karakter şeklinde yorumlandı. Karakterin isminin  Kunimitsu olması tahmin ediliyor. Oyundaki kilitli karakterlerin ise şimdilik mevcut şekillerinde kalacakları düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.