DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Microsoft katlanabilir telefon furyasına katılıyor!

03.12.2018
A+
A-

Birçok ünlü mobil teknoloji firması gelecek yıla ulaşması beklenen bir sonraki katlanabilir telefon filosu için planlarını yapmaya başladı. Bununla birlikte 2019’da piyasaya sürülecek olan katlanabilir telefonlar için sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy F ile piyasaya sert bir giriş yapmıştı. Ardından Huawei ve LG patentlerini aldı, ardından Sony şeffaf katlanabilir telefonu hakkında çıkan sızıntılarla şirketler sırasını belli etmişti. Bu sefer güzel haber Microsoft hayranları için geldi. Gelen sızıntılara göre, şirketin 2019 yılında Andromeda projesiyle katlanabilir akıllı telefon piyasasına girmesi bekleniyor.

Microsoft çalışanlarından blog yazarı Brad Same, Microsoft’un gelecek yıl katlanabilir cihazlarını piyasaya süreceğini birkaç kez üstü kapalı da olsa yazmıştı. Şirketin gelecek yıl piyasaya süreceği katlanabilir telefon şu ana kadar çıkmış en ince katlanabilir telefon olacak iddialarıyla gün yüzünde.

Donanım özellikleri ve yazılım özellikleri henüz detaylandırılmadı. Fakat kısa sürede detaylarında sızdırılacağını düşünmekteyiz. Zaten Galaxy F içinde gördüğümüz gibi kullanılabilirlik açısından çok bir şey vadetmeyen cihazlar, seneye biraz daha geliştirilerek herkesin kullanabileceği kolaylığı sunması bekleniyor.

Peki, sizce katlanabilir telefonlar piyasadaki cihazların yerini alabilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.