DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Galaxy A6 kılıfları ortaya çıktı

23.04.2018
A+
A-

Ortaya çıkan kılıf görüntüleri, Galaxy A6 serisinin de fiziksel buton ile gelmeyeceğini gösteriyor. Samsung’un bütün üst seviye telefonlarında kaldırıldığı bu fiziksel buton, orta segmente konumlandırılacak Galaxy A6 serisinde de yer almayacak. Tahminlere göre Galaxy A6 ve A6+’ın ekranı da Samsung’un uçtan uca ekran teknolojisine ev sahipliği edecek.

Galaxy A6

Görüntüler kamera tarafına ait bazı ipuçlarına da yer veriyor. Ortaya çıkan görüntülere göre Galaxy A6 tek arka kameraya, Galaxy A6+ ise çift arka kameraya sahip olacak. Galaxy A8 serisinde görülen çift ön kamera ise bu modellerde yer almayacak.

Serinin her iki modeli için önceden ortaya çıkan detaylar, cihazlarda Exynos 7870 yonga setinin kullanılacağı yönünde. Ortaya çıkan detaylar doğru çıkarsa cihazlar 3 GB ya da 4 GB RAM ile desteklenecekler.

Galaxy A6+

Ne zaman tanıtılacağı ile ilgili herhangi bir resmi bilginin bulunmadığı Galaxy A6 ve Galaxy A6+’ın Mayıs ayında Avrupa’daki raflarda yerini alması bekleniyor.

:: Galaxy A6’nın ortaya çıkan görselleri hakkındaki düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.