DOLAR 32,3645
EURO 34,6827
ALTIN 2.395,64
BIST 10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

“Sürpriz oldu” diyen Lütfü Elvan kürsüden sıraya geçti

11.11.2020
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nden Önder Yılmaz’ın haberine göre Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndaki değişimin 2021 bütçe görüşmeleri sürecine denk gelmesi ilginç bir tablo yarattı. Düne kadar TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı olarak, bütçe görüşmelerini kürsüden yöneten Lütfi Elvan, bakanlığının bütçesi için 17 Kasım’da gerçekleşecek görüşmelerde ise bu kez hükümet üyelerine ait sırada yerini alacak.

Elvan, komisyondan çıkarken bir gazetecinin, “Dün (önceki gün) AK Parti Genel Merkezi’nden çıkarken belli miydi bakan olacağınız?” sorusu üzerine, “O zaman belli değildi, sürpriz oldu” dedi. Elvan, bir başka soruya ise, “Berat Bey’in sağlık problemi nedeniyle devir teslim gerçekleştiremeyeceğiz. Berat Bey’le görüştük, teşekkür ettik hizmetlerinden dolayı. O da bize başarılar diledi” yanıtını verdi.

Bakan olarak atanmasıyla milletvekilliği sona eren Elvan, dün yeni görevine başlamak için TBMM Genel Kurulu’nda yemin etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.