DOLAR 32,2820
EURO 34,5734
ALTIN 2.413,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 30 Haziran En iyi 20 TL altı oyunlar listesinde bu hafta Steam Yaz İndirimi ile fiyatı düşen oyunlar yer alıyor…

30.06.2020
A+
A-

Bu hafta da listemizde yer alan oyunlar aksiyon, macera, simülasyon, taktik ve RP tarzında kendisini gösteriyor. Yapılan indirimler de incelendiğinde, yüzde 60 ile yüzde 90 arasında olduğu görülüyor. Listede en yüksek fiyatlı oyun  17,80 TL iken, en az fiyatlı oyun ise 1,85 TL. Yaklaşık Olarak bedava olan bu oyunlar, oyunculardan olumlu yorumlar almayı da başardı. 6 oyunu göstereceğimiz bu listede oyunların mağaza sayfasına da ulaşabilirsiniz.

Bu haftaki listeye bir simülasyon ve taktik oyunuyla başlıyoruz.

Plague Inc: Evolved

Dünya olarak şiddet bir salgın dönemi yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Bu dönemde salgın konulu yapımlara da ilgi artmış durumda. Bir salgını konu edilen Plague Inc: Evolved da, ölümcül olan hastalığa karşısında mücadele saptamak gerekiyor. Oyunda 20 bambaşka mantıksal bağ bulunuyor ve oyuncular birbirinden farklı tecrübe elde edebiliyor.

Adi satmak fiyatı 24 TL olan oyun, yüzde 60 indirim aldı ve 9,60 TL’ye indi. Oyunculardan “fazla olumlu” yorumlara sahip olan oyun, 9 Temmuz tarihine dek indirimli fiyatla oyuncularla buluşacak.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.