DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Beklenen oluyor: YouTube gelişmiş arama özelliği!

29.06.2020
A+
A-

YouTube’un gelişmiş sesli arama özelliği olarak da adlandırılan bu özellik şu an için test ediliyor. Kullanıcıların aracısız uygulamanın giriş ekranında sesli arama dillerini değiştirmesini sağlayacak yeni bir buton test ediliyor. Bu sayede bambaşka dillere sahip kullanıcılar aramayı sesli yapmak istediklerinde çok daha işlevsel ve hızlı aramalar yapabilecek.

Bu nitelik ile birlikte kullanıcıların YouTube ayarlarında oluşturdukları dilde ekli olmayan içeriği aramasına olasılık ünlü oluyor. Test edilen bu özelliği kullanabilen kullanıcılar için acilen daha ayrıntılı bir başvuru sunuluyor. Eğer bu özellik herkesin kullanımına açılırsa, çok daha fonksiyonel ve basit kullanılan bir nitelik olarak sunulacak.

Dil seçeneklerinin genişletilmesiyle birlikte Google ve YouTube daha artı kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.