DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 07 Nisan “Steam en iyi 20 TL altı oyunlar serisinde bu hafta da sizlerleyiz. Oyunculardan oldukça iyi yorum alan…

08.04.2020
A+
A-

Bu hafta da 6 oyunu sizin için derledik. Listedeki oyunlar birbirinden farklı kategoride bulunuyor. Macera, bulmaca, gerilim, yarış, simülasyon ve strateji kategorileri bu hafta için belirlendi. Listedeki oyunlardan yüzde 75 gibi büyük oranda indirim alan oyunlar da bulunuyor. Oyunların bir kısmı 2-3 yıllık ömürlü olsa da geçtiğimiz hafta duyurulan oyunlar da listede bulunuyor.

Human: Fall Flat

Fizik tabanlı oyun olan Human: Fall Flat‘te, bulmacaları aşmaya çalışacaksınız. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla birlikte oynama imkanınız da bulunuyor. Steam oyuncuları tarafından”Çok olumlu” değerlendirmesi alan oyun, bir süre en çok oynanan oyunlar arasında yerini almıştı.

Normal satış fiyatı 24 TL olan oyun, yüzde 60 indirimle 9,60 TL’ye inmiş durumda. Bu indirim, 9 Nisan tarihine kadar geçerli olacak. Bununla birlikte oyunun “Love Physics Bundle”  sürümü de 18,80 TL satış fiyatına sahip. Oyun arkadaşlarla birlikte oynandığında eğlenceli bir hal alıyor. Oyun, Twitch gibi platformlarda da çokça oynanmıştı.

She Sees Red – Interactive Movie

Gerilim, drama, şiddet ve önemli kararları vereceğiniz oyun She Sees Red, etkileşimi bol olan oyunlardan biri olarak dikkat çekiyor. Yaşanan bir suç sonrasında suçluyu yakalamak için yaşamınızı gösteren oyunda, farklı seçenekleri kullanarak hedefe yürüyorsunuz. Verilen her kararın oyunun senaryosunu değiştireceğini belirtmekte fayda var.

Normal satış fiyatı 15,97 TL olan oyun yüzde 70 indirimle 4,79 TL gibi cüzi bir miktarla satışa çıktı. 13 Nisan’a kadar geçerli olan bu fırsatla birlikte, “çok olumlu” yorum alan oyunu oynayabilirsiniz. Oyun, oyuncularla ilk buluştuğunda yapılan duyuru ise ilginçti. Duyuruda, oyunun tek seferlik oynamasında anlaşılmayacağı, oyunun 4 farklı sona sahip olduğu belirtilmişti.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.