DOLAR 32,2568
EURO 34,8313
ALTIN 2.437,06
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Honor’ın 64 Megapiksel kameralı telefonu onaylandı

01.10.2019
A+
A-

Huawei ile ortak çalışan Honor markasının V30 serisi çok yakında tanıtılacak. V30 modeli dışında başka bir akıllı telefon projesi üzerinde daha çalışan Honor, orta segment kategorisinde büyük bir sürprize hazırlanıyor. Sıradan bir çalışmanın meyvesi olmayan bu telefonun şirket adına bilinen en önemli özelliği, 64 Megapiksel kameraya sahip olması. Zira şirket tarihinde bir ilk olan ilgili cihazın Honor çatısı altında başka bir eşi veya benzeri yok.

Honor’dan yeni bir Note phablet geliyor

Honor 64 Megapiksel telefon projesinde kararlı

3C tarafından sertifikalandırılan LRA-AL00 model numaralı akıllı telefon hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Buna ek olarak adı henüz resmileşmeyen modele 20W hızlı şarj teknolojisi eşlik edecek. Söylenenlere ve Çinli kaynaklara göre kendisine Laura olarak hitap ediliyor. Honor 64 Megapiksel telefon Söz konusu olan akıllı telefonla ilgili yayımlanan başka bir raporda, Honor Laura’da Lianchuang Electronics tarafından üretilen 1G+6P lens ekipmanının bulunacağı belirtiliyor. Kamera merceğinin üreticisi, gizlilik anlaşması gerekçesiyle sensörle ilgili ayrıntıları açıklamadı. 64 Megapiksel özelliği ve 20W hızlı şarj teknolojisi dışında beklenen bir diğer olay ise Laura’nın kendi gücünü Kirin 810’dan alması.

Kirin 810 duyuruldu! Orta seviye için 7 nm işlemci!

Honor Laura özellikleri ile kullanıcıları memnun edecek mi?

Bu senenin Haziran ayında duyurulan Kirin 810, orta seviye telefonların can damarı olarak hizmet veriyor. Enerjisini 2 adet Cortex A76’dan alan işlemcinin hızı 2.27 GHz. Ayrıca 8 çekirdekli olan bu işlemci, ilk olarak Huawei Nova 5’de denendi. Şimdilik Honor Laura şeklinde isimlendirilen cihazın Google tarafından destek alıp almayacağı bilinmiyor. Buna ek olarak kendisi hakkında herhangi bir fiyat veya tanıtım tarihi bilgisi mevcut değil.

The post Honor’ın 64 Megapiksel kameralı telefonu onaylandı appeared first on Teknoloji Haberleri – ShiftDelete.Net.

]]>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.