DOLAR 32,3659
EURO 34,6536
ALTIN 2.381,91
BIST 10.195,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Tim Cook’tan ses getirecek iPhone SE açıklaması Apple CEO’su Tim Cook, iPhone SE 2020 için en hızlı Android’den daha hızlı olduğunu bahis ederek cesur…

01.05.2020
A+
A-

Yakın zamanda yaptığı bir video toplantıda Tim Cook, iPhone SE 2020 için yöneltilen sorulara gösterişli bir şekilde cevap verdi. Yeni telefonun düşük gelirli bölgelerde bile satışlarının yüksek olacağının beklendiğini, bunun yanına azımsanmayacak sayıda kullanıcının iOS‘a geçeceğini düşündüğünü vurguladı. Arkasından “en süratli Android telefonlardan bile daha süratli olacağını” ekledi.

Cook, “Ortalama gelirlerin daha düşük olduğu bölgelerde daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Ayrıca birçok insanın iOS’a geçmesini bekliyorum. Bu inanılmaz bir fırsat. En iyi telefonlarımızın içindeki parçaların yerinde fiyatlı hali. En çabuk Android telefonlardan daha çabuk. Yani sıradışı bir getirisi var.” açıklamasında bulundu.

Rekabetçi bir şekilde tasarlanan fiyatın Apple’ın yeni fiyatlandırma stratejisinin bir parçası olup olmadığı sorulduğunda ise, “daima en iyi ürünü karşılanabilir bir fiyatla sunmaya çalıştık ve bu esas stratejimiz hiç değişmedi. Bildiğiniz gibi bir süredir SE modeli vardı. Onu geri döndürüyor elde etmek şahane. Çok sevilen bir üründü. Dolayısıyla en iyi ürünü yaparken insanlara en iyi fiyatı vermek istememizden başka bir sebebi olduğunun düşünülmesini istemem.” cevabını verdi.

iPhone 11 serisinde kullanılan A13 Bionic işlemcisi, iPhone SE 2020’de de karşımıza çıkıyor. 3 GB RAM içeren telefonun depolama alanı opsiyonları 64, 128 ve 256 GB olacak. ABD’de 399 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan telefon, ülkemizde 5299 TL’lik bir fiyatla kullanıcıların karşısına çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.