DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Steam’de dudak uçuklatan başarı: 500 bin oyuncu! Persona 4 Golden, PC sürümü ile bir kez daha şaşırtmayı başardı. Bu oyun daha önce PlayStation Vita …

12.07.2020
A+
A-

Bu oyunun geliştiriciliğini üstlenen Atlus, kendisine ait olan Twitter hesabından bir duyuru yaptı. Atlus, yaptığı duyuru ile son günlerde aynı anda 10 bin ila 15 bin oyuncuya hizmet veren projesinin toplam kaç bin oyuncuya ulaştığını açıkladı.

İlk olarak PlayStation 2 için geliştirilen Persona 4, 14 Haziran 2012 tarihinde PlayStation Vita kullanıcıları ile buluştu. 8 yıl sonra bilgisayar dünyasına adımını atan bu yapımın Steam’de şimdiye kadar 500 bin oyuncu tarafından oynandığı açıklandı.

Bu başarıya yaklaşık 1 ayda erişen Persona 4 Golden, şu anda Steam’de en çok satan oyunlar arasında yer alıyor. PlayStation Vita için geliştirilen Persona 4, yıllardır piyasada olmasına rağmen böyle bir etki yaratamadı.

PlayStation 2 için piyasaya sürülen Persona 4, 12 yılda kendisinden 294 bin adet sattırabildi. Vita sürümü ise 8 yılda kendisinden 304 bin adet sattırabildi. PC sürümü şimdiden bu iki sürümü de geçmeyi başardı.

Nintendo kullanıcılarının da ilgisini çeken Persona 4; Persona, Persona 2, Persona 3 ve Persona 5 oyunlarının da rağbet görmesini sağladı. Bu yapımın kaç gün içerisinde 1 milyon oyuncuya erişeceğini düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.