DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Galaxy A Quantum tanıtıldı! İşte özellikleri Samsung dünyanın birincil QRNG çipli akıllı telefonunu tanıttı. Emniyet yetenekleri ile dikkat çeken Galaxy…

14.05.2020
A+
A-

QRNG çipine sahip telefon, tüketicilere kuantum güvenlik teknolojisi kullanan bir telefona sahip olma imkanı sunuyor. Galaxy A; SK Telecom’un ast kuruluşu olan Quantique tarafından geliştirilen SKT IDQ S2Q000 QRNG çipi tamamen, rastgele rakam üreterek kırılması güç emniyet anahtarları oluşturuyor.

Galaxy A Quantum özellikleri içerisinde uyarı çeken emniyet yeteneğinin dıştan, 5G destekli olması da kayda değer bir nokta olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz, Exynos 980 işlemcisinden gücünü alırken, 8 GB RAM kapasitesiyle alıcı karşısına çıkacak.

6.7 inç büyüklüğüne ve FHD+ çözünürlüğe sahip telefonda, Super AMOLED teknolojisine sahip bir ekran bizleri karşılıyor. Galaxy A71 ile benzer tasarıma sahip cihazın ön tarafında da tekrar benzer şekilde delikli çentik görüyoruz.

Dörtlü arka kamera kurulumuna sahip Galaxy A Quantum; 64 Megapiksel esas kameraya, 12 Megapiksel ultra geniş açısal kameraya, 12 Megapiksel makro ve 5 Megapiksel derinlik algılayıcısına sahip. Ön kamera ise 32 Megapiksel çözünürlük ile karşımıza çıkıyor.

Galaxy A Quantum özellikleri için batarya tarafına baktığımızda ise yüksek bir kapasite karşımıza çıkıyor. 4.500 mAh pile sahip cihaz, 25W süratli yük desteği ile geliyor.

Galaxy A Quantum fiyatı

22 Mayıs’ta yalnızca Güney Kore’de satışa çıkacak olan Galaxy A Quantum fiyatı ise 530 dolar olarak açıklandı. Telefonun global pazarda satışa ne zaman çıkacağı veya çıkıp çıkmayacağı hemen şimdi netlik kazanmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.