DOLAR 32,3454
EURO 34,8734
ALTIN 2.391,18
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Spotify kullanıcıların sınırını kaldırıyor

28.05.2020
A+
A-

Müzik dinleme platformları aralarında gerçekte de gözle görülen bir rekabet yaşanıyor. Spotify toplamda 130 milyon abonesiyle, 60 milyon aboneye sahip Apple Music’i ve 55 milyon kullanıcıyı bulan Amazon Music’i geçiyor. Lakin büyüme anlamında daha yüksek bir ivme tutmak isteyen Spotify hayranlık uyandıran şarkılar sınırı için adım atıyor.

Spotify uygulaması içindeyken beğendiğiniz parçaları yanlarında bulunan kalp simgesiyle birlikte beğendiğiniz şarkılar listesine gönderebiliyorsunuz. Platformu fazla daha sık kullanan kişiler için 10 bin şarkı sınırı bıktırıcı olabiliyordu. Yeni saldırı ile birlikte müzik kütüphanenize kaydedebileceğiniz 10 bin şarkı sınırı ortadan kaldırıldı. Artık sınırsız sayıda parçayı “beğenebilirsiniz”.

Bazıları için bu aslında kayda değer bir adım çünkü birçok birey beğendiği şarkılar üzerinden müzik dinliyor ve bu sayede müzik deneyimini yaşıyor.

Laf konusu adım ise Spotify’a ulaşan kullanıcıların ricası doğrultusunda atıldı. Bir zaman önce uzun senelerdir bu servisi kullanan kişiler, ”Kütüphanenizde daha fazla yer değil. Daha artı biriktirmek için bazı şarkıları veya albümleri kaldırmanız gerekiyor” yazan bir mesaj ile karşılaştı.

Bunun arkasında milyonlarca birey Spotify’a bu sınırın kalkması gerektiğini yazdı, ve sonuçta platform kullanıcılarının sesini duyarak, sınırı kaldırmış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.