DOLAR 32,3048
EURO 34,7206
ALTIN 2.383,54
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Epic Games, Fiyatı 20 TL Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı

06.04.2021
A+
A-

Epic Games, geçtiğimiz yıl başlattığı bir etkinlikle her hafta ücretsiz olarak bazı oyunlar sunacağını açıkladı. Bu kampanyanın 2021in başına kadar devam edeceği söyleniyordu ancak durum çok da böyle olmadı. Epic Games, bazı oyunları ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor.

Platformda ücretsiz olarak sunulan oyunların başka platformlarda zaman zaman hayli yüksek bedellere satılması da oyun tutkunlarının ilgisini çekiyor. Epic Games, şimdi toplam fiyatı 20,00 TL olan Tales of the Neon Sea adlı oyunu ücretsiz yaptı.

Tales of the Neon Sea nasıl bir oyun?

Oyun Türü: Macera, Bulmaca, Soruşturma Oyun Boyutu: 2 GB Fiyatı: 20,00TL Ücretsiz Olduğu Süre: 01.04.2021’den itibaren 1 hafta

Eski bir polis memuru olan ve artık dedektiflik yapan Rex karakterine hayat verdiğimiz bu oyunda, artık binalardan gökyüzünü göremez olan insanlığın neon ışıklarla dolu dünyasına adım atıyoruz. Şehrin sokaklarında topladığımız ipuçları bizi robot isyanıyla ilgili gizemi aydınlatmaya götürüyor.

Oyunda suçları aydınlatmak için çevreden bir şeyler topluyor, iç içe geçmiş sırları teker teker çözüyoruz. Anıların gerçeklerle üst üste bindiği bu dünyada zihnimizi zorlayan bulmacaları çözebilecek tek kişi biziz.

Tales of the Neon Sea oynanış videosu

İki boyutlu olarak hazırlanmış olan oyunda entrikalarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Bu da her şeyden şüphelenmemizi ve kimseye güvenmememizi gerektiriyor. Kedilerin bile çete olduğu bu dünya oldukça garip bir yer.

Tales of the Neon Sea sistem gereksinimleri:

tales of the neon sea

Minimum

İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Intel Core2 Duo E6400 @ 2.13GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GT 730 veya Radeon HD 4830 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-2300 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 650 veya Radeon HD 7750 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Oyunu kütüphanenize nasıl ekleyebilirsiniz?

tales of the neon sea

Oyunları arşivinize eklemeniz için sahip olmanız gereken tek şey bir Epic hesabı, onu da zaten ücretsiz olarak dakikalar içerisinde edinebiliyorsunuz. Sonrasında yapmanız gerekenlerse şu şekilde: 

Epic Games hesabınıza giriş yapın. Oyun sayfasına gidin Yükle tuşuna basın. Siparişi Ver’e tıklayın.  Oyunlar böylece kütüphanenize eklenmiş olacak. Epic Games Store sizden iki faktörlü kimlik doğrulama isteyecektir.

Epic Games bu hafta bir yeni ücretsiz oyunla karşımıza çıktı. Daha fazla ücretsiz oyun için bizi takip etmeye devam edin. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.