DOLAR 32,2144
EURO 35,0122
ALTIN 2.516,92
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Spotify kabuk değiştiriyor: İşte yeni tasarım!

06.07.2020
A+
A-

Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan bu yeni tasarım, radikal bir değişiklik sunmuyor. Wong’un paylaştığı görüntülere baktığımızda Spotify’ın İnternet oynatıcısında geziniyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Spotify, bu şablonun çok az kullanıcı tarafından denendiğini ve bu kullanıcıların rastgele seçildiğini söyledi. 125 milyondan fazla aboneye sahip olan bu uygulama, hem mobil kullanıcılar için hem de masaüstü kullanıcıları için oldukça popüler.

Ekran görüntülerini paylaşan Wong, “Spotify’da tasarım değişikliği!” açıklamasını kullandı ve görüntüler hakkında şu cümleyi kurdu: “Spotify, masaüstü sürümünü kendi İnternet oynatıcısından ilham alarak yeniden tasarlıyor.” Bunun dışında Spotify masaüstü sürümü için başka neler söylendi?

Eski görünüme dönme gibi bir seçeneğin olmayacağı düşünülüyor. Yeni temanın eski temaya kıyasla daha modern ve daha sade hatlara sahip olduğu görülüyor. Böylelikle bir süredir pek çok uygulamada karşımıza çıkan ”sade tasarım” Spotify’da da kullanılacak.

Bu tasarımın henüz geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor. Bu sebepten ötürü kendisinin bütün kullanıcılara dağıtılmadan önce başka değişikliklere ev sahipliği yapıp yapmayacağı belli değil. Bu tasarım hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.