DOLAR 32,2584
EURO 34,6908
ALTIN 2.400,93
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Dev ödüllü PUBG turnuvası için geri sayıma geçildi!

01.06.2018
A+
A-

Kazanan takımlar belirlenecek ve etkinliğe gelecek oyunseverler maçları dev perdeden takip edebilecek. Bununla birlikte katılımcılara N11‘den sürpriz hediyeler de verilecek. Final çizelgesi de aşağıdaki gibi olacak:

3 Haziran’da saat 10:00’da 1. Grup maçlarıyla başlangıç yapacak turnuvada önce gruptaki 10 takım kendi aralarında mücadele edecek. Grupta en çok puan toplayan ilk 5 takım ise son aşamaya kalacak.
Saat 13:00’te ise 2. Grup maçlarıyla heyecan kaldığı yerden devam edecek. Bu grupta da 10 takım mücadele edecek olup, ilk 5 sıradaki takım büyük finale yerleşecek. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Büyük Final Grubu‘nda ise gruplardan çıkmış olan en iyi 10 takım büyük ödüller için mücadele edecek. Kıyasıya mücadelelerin ve koşuşturmaların bizi beklediği turnuvada ise ödül dağılımı şu şekilde olacak:

Takım: 3000 TL Takım: 1500 TL Takım: 750 TL

Turnuvada Alienware Gaming Monitörler kullanılacak

Turnuva finallerinde oyuncuların en iyi görüntülerle mücadele etmesini sağlayan Alienware Gaming Monitör, 240Hz yenileme oranı ve 1ms tepki süresine sahip. AMD FreeSyncTM teknolojisiyle bilgisayardaki grafik kartıyla senkronize çalışmasını sağlayan monitör, herhangi bir oyuncu düzenlemesine gerek kalmadan görüntüde iyileşme sunuyor.

Oldukça ince ve oyuncular için ayarlanabilir yapısıyla tasarlanan 24.5 inçlik oyun monitörü, Alienware mühendisliğinin son harikası olarak öne çıkıyor. İnce çerçevesiyle aynı anda birden fazla monitörün kullanılmasına olanak tanıyan yapısının yanı sıra yeni oyun odaklı menüsüyle istenen ayarlara çok kısa sürede ulaşılmasını sağlıyor.

Üzerinde iki HMDI yuvası, kulaklık çıkışı, 3 adet USB 3.0 yuvası ile birer adet indirme ve yükleme USB yuvaları yer alan monitör, tüm ihtiyaçların tek bir merkezden yönetilmesine olanak tanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.