DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

GTA 5 grafikleriyle GTA San Andreas!

07.07.2018
A+
A-

San Andreas görece çok eski bir oyun oluğu için, yapımın grafikleri size kötü geliyor olabilir. Böyle bir durumda yapılacak en güzel şey, topluluğun imkanlarını kullanarak oyunu modlamak olacaktır. Biz de sizler için şahane modlar hazırladık ve bunları oyuna yükledik. İyi seyirler. Kullandığımız modların tamamını ilerleyen bölümlerden indirebilirsiniz.

SA_DirectX 2.0 modu

Oyunumuzu asıl olarak bu modun üzerine kuruyoruz diyebilirim. Oyunun çehresini baştan sonra değiştiren bu mod, sizlere şahane bir oyun deneyiminin kapılarını ardına kadar açıyor. San Andreas bir anda grafiksel olarak çağ atlıyor. Işıklandırma, efektler ve genel ayarlar baştan sona değişiyor. Üstelik modu kurmak için yapmanız gereken tek şey, modu sürükleyip oyunun ana klasörü içerisine yerleştirmek. Burda dikkat etmeniz gereken nokta, PC’nizin özellikleri oluyor. O yüzden oyun içerisindeyken de bizlere grafik modunu kontrol etme imkanı verilmiş.

SA_DirectX 2.0 indir!

GTA V Textures for GTA SA V3 Final

SA_DirectX 2.0 üzerine kuracağımız ilk mo ise kaplama modu oluyor. Oyun 2000’li yılların başında çıktığından, 2018 için hayli eski kaplamalara sahip. Bu modu kullanarak oyunun çok daha güzel görünmesini sağlayabilir ve kaplamalarda gözle görülür bir fark yaşayabilirsiniz. Bu modu da aynı şekilde bu kez oyunun ana klasörü içinde bulunan modloader klasörüne atmanız gerekiyor.

GTA V Textures for GTA SA V3 Final indir!

San Fierro ve Las Venturas Road Texture

Bu iki modla beraber iki önemli şehirde bulunan yollar baştan sona yenileniyor. Siz de bu modları yükleyerek çok daha güzel görünen yollar elde edebilirsiniz.

San Fierro Road Texture indir

Las Venturas Road Texture indir

INSANITY Vegetation ve diğer oyun modları

Oyunun içerisindeki yeşillik alanları müthiş geliştiren ve yeniden düzenleyen harika bir mod olan Vegetation modu ve diğer modların linklerini hemen aşağıdan bulabilirsiniz.

INSANITY Vegetation indir!

Carl Johnson Remastered indir!

Complete Car Pack indir!

Vehicle Adjusments indir!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.