DOLAR 36,0942
EURO 37,8750
ALTIN 3.399,25
BIST 9.914,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Az Bulutlu
İstanbul
11°C
Az Bulutlu
Cum 12°C
Cts 10°C
Paz 7°C
Pts 6°C

Spotify ilk cihazını tanıtma hazırlığında!

07.04.2018
A+
A-

Ortaya çıkan görsellerine göre Spotify cihazının uygun kullanım alanı otomobiller olacak. Şık ve sade bir tasarıma sahip olacak olan cihaz, ön tarafında dijital ekrana sahip olacak. Bu ekran sayesinde sürücü ya da araçtaki diğer kişiler, hangi şarkının oynatıldığı hakkında bilgi sahibi olabilecek. Bunun yanı sıra cihazın bir hoparlör görevi de görmesi bekleniyor.

Ayrıca bu ürünün bir sesli asistan görevi görmesi bekleniyor. Bu özellik ise aracı süren kişinin hiçbir fiziksel temasa ihtiyaç duymadan müziği değiştirmesini ya da ses açma-kapama gibi işlevleri sadece seslenerek yerine getirebilecek.

Abonelik alınarak sahip olunacak bu ürünün ortaya çıkan fiyat detayları ise; premium abonelik dahil aylık 13 dolar şeklinde olacak. Bu ürünün Türkiye’ye gelip gelmeyeceği, gelirse de fiyatının ne kadar olacağına ait herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Henüz hakkında kesin ve detaylı bilgilere sahip olmadığımız ürünün 24 Nisan’da New York’ta gerçekleşecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

:: Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.