DOLAR 32,4790
EURO 34,8597
ALTIN 2.440,36
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

48 Megapiksel kameralı Huawei Nova 4 ortaya çıktı!

10.12.2018
A+
A-

Yapay zeka ile güçlendirilen bu arka kamera kurulumu P20 Pro‘daki üçlü kameraya benziyor. Ancak, bu kameraların tüm detayları ortaya çıkmadığı için bunların ultra geniş veya telefoto lens olup olmadığını henüz bilmiyoruz.

Çinli sertifikasyon kurumu TENAA‘nın paylaştığı görsellere baktığımızda, cihazın View V20 ile benzer şekilde ekrana gömülü kameraya sahip olduğunu görüyoruz.

Huawei Nova 4’de şirketin amiral gemilerine güç veren Kirin 980’in kullanılması bekleniyor. Bu kadar güçlü bir işlemci kullanılacak olmasında, yapay zekanın büyük etkisi olduğu belirtiliyor.

6.41 inç büyüklüğünde bir ekranın yer alacağı telefon, 3900 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek. Maalesef, ortaya çıkan özellikler bunlar ile sınırlı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.