DOLAR 32,2104
EURO 35,0139
ALTIN 2.513,62
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Koronavirüse İnanmayan Instagram Fenomeni Hayatını Kaybetti: Semptomları Türkiye’de Fark Etmişti

19.10.2020
A+
A-

Salgının en başından bu yana dünya çapındaki koronavirüs vaka sayısı 30 milyona ulaştı. Avrupa’da bazı ülkeler yeniden sokağa çıkma kısıtlamalarını yürürlüğe koyarken, ülkemizde de salgın henüz etkisini kaybetmiş değil. Sosyal ayrım gözetmeyen koronavirüs nedeni ile hayatını kaybedenlerden birisi de Ukraynalı Instagram fenomeni ve spor eğitmeni Dima Stuzhuk oldu. 

33 yaşındaki Stuzhuk, NTV’nin haberine göre salgının ilk günlerinde Covid-19’a inanmadığını dile getirdiği bazı paylaşımlar da yapmıştı. Evli ve 3 çocuk babası olan fenomen, geçtiğimiz haftalarda tatil için Türkiye’ye geldi. Tatilin ikinci günü kendisini kötü hissetmeye başlayan Stuzhuk, ilk etapta yaşadığı belirtilerin koronavirüsle ilgili olmadığını düşündü.

Gece gelen nefes darlığı, ertesi gün yoğun öksürük görüldü. Ancak yüksek ateş belirtisi yoktu:

()

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.