DOLAR 32,4015
EURO 34,8137
ALTIN 2.398,94
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Sportif Yapısıyla Dikkatleri Üzerine Çeken Yeni Audi Q3, Türkiye’de Satışa Çıktı

05.04.2021
A+
A-

Otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından Audi, yeni kompakt SUV modeli Q3’ü Türkiye’de satışa sundu. Tasarımı neredeyse tamamen yenilenen aracın yeni tasarımı, sekizgen şekilli tek çerçeve ön ızgara ve daha büyük hava girişleri ile çok daha sportif bir görünüme sahip.

Aracın ön tasarımına baktığımızda farların hafifçe içeriye doğru kıvrıldığını görüyoruz. Opsiyonel olan Matrix LED teknolojisi de sürücünün görüşünü kolaylaştırıyor. Arkada yer alan farların simetrik aydınlatma özelliği de aracın genel olarak daha derli toplu gözükmesini sağlıyor.

Yolcu rahatı öne çıkıyor

Audi q3

40:20:40 oranında üçe bölünmüş olan koltuğun sırt kısmı yedi farklı kademede eğilebilecek şekilde tasarlanmış. Böylece en rahat oturma pozisyonunu sağlamak mümkün oluyor. Arka koltukların ve koltukların sırt kısımlarının pozisyonu aracın bagaj hacmini de değiştiriyor. Bagaj hacmi 410 litre ile 1405 litre arasında değişiyor. 

Arka bagaj yüklüğü, ihtiyaç duyulmayan durumlarda koltuk altında bulunan yuvaya yerleştirilebiliyor. Ayrıca aracın elektrikli bagaj kapağını açmak için ister ayağınızı isterseniz opsiyonel olan konfor anahtarı kullanabiliyorsunuz. 

audi q3

Audi Q3 önden çekişli benzinli motor ile gelirken, aracın motoru 150 beygir güç üretiyor. 35 TFSI motor, turboşarjlı dört silindirli olarak tasarlanmış. Otomobilin yedi vitesli S tronic şanzımanı da bulunuyor. 

Audi’nin ülkemizde S line ve Advanced olarak satışa sunduğu iki farklı donanım var. Bu modellerden birine sahip olmak isteyenlerin ise başlangıç için 638.149 TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.