DOLAR 32,2588
EURO 35,0619
ALTIN 2.467,59
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

SpaceX ve Westworld yapımı Falcon Heavy kısa filmi!

11.03.2018
A+
A-

Bilindiği üzere SpaceX, yakın zamanda dünyanın en güçlü roketi Falcon Heavy’i, taşıdığı Tesla-Roadster ile uzaya göndererek büyük başarıya imza atmıştı. Fırlatma 3’de 2’lik bir başarı oranı ile gerçekleşti ve side booster adı verilen yardımcı iticiler eş zamanlı olarak destansı bir biçimde geri döndüler.

Falcon-Heavy and Starman, Part 2

Elon Musk (@elonmusk)’in paylaştığı bir gönderi (Mar 10, 2018 at 3:51ös PST)

Dünyanın dört bir yanında meraklı gözlerce canlı olarak takip edilen bu tarihi olay, Westworld yapımcıları ile bir kısa film haline getirildi. Daha önce böyle bir proje üzerinden çalışıldığını duyuran Elon Musk, sözünü tutarak kısa süre önce bu kısa filmi yayınladı.

Falcon-Heavy and Starman, Part 1

Elon Musk (@elonmusk)’in paylaştığı bir gönderi (Mar 10, 2018 at 4:00ös PST)

Kısa film Elon Musk’un İnstagram hesabı üzerinden 2 parça halinde yayınlandı. Haber içerisinden izleyebileceğiniz kısa film, Westworld dokunuşlarını hissettirir ölçütte ilginç ve bir o kadar nostaljik bir havaya sahip.

:: Siz bu film hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.