DOLAR 32,5581
EURO 34,9788
ALTIN 2.420,94
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Xiaomi Mi 8’e Xiaomi Mi Mix 3 özelliği geldi!

09.11.2018
A+
A-

Şirketin kurucu ortağı Lei Jun, telefonun ‘mükemmel‘ kamera yazılımının diğer iki amiral modeline de geleceğini söyledi. Bu modellerden birisi Mi Mix 2S iken diğeri de Mi 8 modeli. Yazılımın geleceği iki model, Mi Mix 3 ile aynı çift kamera kurulumuna sahip olduğu için, eksiklikleri yazılımla kapatacaklar.

Bu kamera yazılımı güncellemesinin ilk adımı da gece sahnesi modu gibi duruyor. Bu özellik Çin’de çok kısıtlı sayıda beta sürüm kullanıcı için bir yama yoluyla yayınlanmış durumda. Uluslararası kullanıcılar için de, bir sorun yaşanmazsa yakında yayına alınmasını bekleyebiliriz. Mix 3 ile Mi 8 ve Mi Mix 2S arasındaki fark düşük ışıklı fotoğraf çekimleri noktasında kendini oldukça fark ettiriyor.

Gece modunun da içinde geleceği yama, kamera yazılımı dışında birkaç küçük gelişme daha sunuyor. Bazı küçük hata düzeltmeleri ve yeni şifre kaydı sonrası hotspot işlevinin kapanması gibi ek birkaç özellik de barındırıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.