DOLAR 32,1447
EURO 35,1205
ALTIN 2.471,63
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Sony’nin sürpriz telefonu ortaya çıktı Yeni Sony telefon performans testinde kendisini gösterdi. Firmanın yeni modeli hakkında bilgiler kısıtlı…

20.06.2020
A+
A-

Önde gelen akıllı telefon üreticilerinden olan Sony, yeni modelleri için çalışmalara devam ediyor. Firma kadar üretilen bir modelin Geekbench 5.2.0 testinde ortaya çıkması heyecana sebep oldu. Çünkü telefonun özellikleri kısmında güçlü bir işlemci yer alıyor.

Tekli operasyon testinde 908 puan ve çoklu operasyon testinde 3322 puan alan yeni Sony telefon, teste 18 Haziran tarihinde girdi. Sony 7Y6DU1I model numarasına sahip olan cihazın, işlemcisi olarak bahşedilen bilgiler, Snapdragon 865 Plus ile eşleşiyor. Bu da yeni modelin Snapdragon 865 Plus kullanacak birincil cihazlardan biri olacağını dikkat çekici ediyor.

Özelliklerin devamına göre yeni modelde 8 GB RAM bulunuyor. Keza deneme esnasında da telefonda Android 10 yüklü olduğu yazıyor.

Modelin diğer özellikleri ve namına dair bilgi az önce yok. Fakat modelin IFA 2020 fuarında tanıtılacağı söylentileri bulunuyor. Bu etkinlik 4 Eylül – 9 Eylül 2020 tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.