DOLAR 32,5942
EURO 34,7581
ALTIN 2.497,88
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

FujiFilm XT-4 inceleme – Canon ve Sony ağladı mı? Yeni bir video ile karşınızdayız.Fiyat ve performans oranıyla dikkat çeken Fujifilm X-T4’ün detaylarına…

16.07.2020
A+
A-

Son zamanların popüler aynasız kamerasının detaylarına bu video da bakıyoruz. Fiyat performans oranlarıyla dikkat çeken ve kısa bir sürede kullanıcılar tarafından oldukça tercih edilen Fujifilm X-T4 kullanıcısına neler sunuyor? Sözü daha fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler

Fujifilm X-T4’ü nereden satın alabilirim?

Fujifilm X-T4’ü buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Rode Videomic Pro+’ı nereden satın alabilirim?

Rode Videomic Pro+’ı buraya tıklayarak satın alabilirsiniz. 

Fujifilm X-T4 özellikleri

Fujifilm X-T4 özelliklerine bakacak olursak sensör tarafında 26.1MP X-Trans CMOS 4 sensörü ile karşılaşıyoruz. Görüntü işleme görevini ise X-Processor 4 burada yapıyor. Yenilenen otomatik odaklama sistemi ile birlikte 0.4 saniye gibi bir sürede otomatik odaklama yapabilen bu kamera dikkatleri fazkasuyka çekiyor.

Özellikle vLog çeken kullanıcılar için oldukça ideal olan bu kamera, görüntü sabitleme teknolojisi IBIS ile oldukça güzel işler sunabiliyor.

Aynasız  bir fotoğraf makinesinden bahsediyoruz. Video tarafında bu kamera oldukça önemli bir yere sahip. Video detaylarına bakacak olursak X-T4 teknik detaylarında  4K 60 FPS video kaydı 400 Mbps bitrate değeriyle karşılaşıyoruz. LOG video kullanmak isteyen profesyonel kullanıcılar için 10-bit F-Log kayıt özelliği de Fujifilm X-T4’de bizlere sunuluyor.

1080p çözünürlükte ise bu kamera 240 FPS ve 120 FPS video kaydı yapılabiliyor. Ağır çekim tarafında da 1080p 240 FPS kullanımı mümkün.

Fujifilm X-T4‘de dokunmatik LCD bir ekran da yer alıyor. Bu ekran sayesinde dokunmatik olarak kayıt işlemine giriş yapabilirsiniz. Bunun dışında ekrana kısa yollar ekleyebiliyorsunuz.

Sürekli fotoğraf çekimi konusunda da saniyede 15 kare çekime bu kamera ile ulaşabiliyorsunuz. Bu kamera depolama tarafında da aynasız fotoğraf makinesi üzerinde çift SD kart slotu yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.