Lüleburgaz’da Silahlı Çatışmada Şüpheli 12 Kişi Gözaltında: Genç Kadın Yaşamını Yitirdi
Lüleburgaz’da silahlı çatışmada 12 kişi gözaltında; genç kadın yaşamını yitirdi. Olayla ilgili gelişmeler için haberler.
Gündoğu Mahallesi’nde meydana gelen olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Lüleburgaz Biz Bize Yeteriz Derneği Başkanı Emin Sanpur’un kızı Rümeysa Sanpur, nişanlısının evine yemek yemeye gitti. Bir süre sonra, iddialara göre nişanlısının husumetlileriyle bağlantılı olduğu belirtilen bir grup evin çevresinde silahlarla ateş açtı.
Evdekiler karşılık verince silahlı çatışma çıktı. İlk atış sesinin ardından dışarıdan ateşlenen kurşunlar arasında Rümeysa Sanpur de yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi; hızlı müdahale edilmesine rağmen Sanpur, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor ve güvenlik güçleri şu ana kadar 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken olayla ilgili ayrıntılar netleşiyor.
Detaylar ve gelişmeler için yetkili mercilerin açıklamaları beklenmektedir.