DOLAR 32,3373
EURO 34,7963
ALTIN 2.389,24
BIST 10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Sony’nin 2 orta segment telefonu için beklenen müjde! Deneyimli teknoloji devi Sony, Android 10 güncellemesi ile güncellenen 2 orta segment modelini açıkladı…

08.05.2020
A+
A-

Sony’nin geçen yıl piyasaya sunduğu bu modeller, Japonya merkezli markanın en iyi orta segment telefonları aralarında yer alıyor. Android 9 Pie ve Android 8 Oreo güncellemeleri konusunda seri olan Sony, bu sefer çabuk olamadı.

Bu bağlamda Xperia 10 serisinin kullanıcılarını bir süredir bekleten Sony, şu lahza için PlayStation 5 projesine odaklanmış durumda. Japon teknoloji devi, bu duruma rağmen çoğu üst seviye Xperia modelini Android 10 ile buluşturdu. Xperia 10 Android 10 güncellemesi için de günler sayılıyordu.

Daha önce Xperia 10 ve Xperia 10 Plus cihazlarının geçtiğimiz ocak ayında bu yazılım ile yenileneceğini söyleyen deneyimli işyeri, bu sözünü tutamadı. Bu modeller aralarında Xperia XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium ve XZ3 de vardı.

Bu gecikmenin nedeni Xperia XZ3 ve XZ2 serilerinde yaşanan sistemsel hatalar şeklinde izah edilebilir. Zira Sony, bu zeki telefonlar için yayımladığı güncellemeyi iptal edip bu güncellemenin yenisini paylaşmıştı.

Odaklanma modu, ebeveyn kontrolü, sistem içi ekran tescil özelliği, renk değişimleri ve ivedi koşul özelliği gibi çeşitli fonksiyonel uygulamaları bünyesinde barındıran Android 10, bu modelleri ayağa kaldırabilecek gibi duruyor.

Önümüzdeki günlerde Android 10 güncellemesi ile bu modellerin uyumunu defalarca birlikte göreceğiz. Xperia 10 Android 10 güncellemesi için neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.