DOLAR 32,5135
EURO 34,9476
ALTIN 2.434,67
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Mi Mix 3, RAM miktarı ile dudak uçuklatacak!

16.10.2018
A+
A-

Xiaomi’nin resmi Weibo üzerinden paylaşılan görsellerde 5G ve 10 GB ibaresinin yer alması bir takım söylentileri de beraberinde getirdi. Bildiğiniz üzere Mix 3, geçtiğimiz aylarda 5G testlerinde boy göstermişti. Yani, paylaşılan görselde yer alan 5G ibaresi yeni akıllı telefonda yer alacak olan 5G hücresel ağını temsil ediyor.

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan rapora göre Mi Mix 3 RAM miktarının herkesi şaşırtacağı iddia edildi. Raporda paylaşılan görselde ki 5G ibaresinin yeni nesil 5G hücresel ağı temsil ettiği ön görülürken, 10 G ibaresinin 10 GB RAM’ı temsil ettiği düşünülüyor.

Eminem Pixel 3 ile klip çekti!

Pixel 3 kamerası ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte geçtiğimiz Cumartesi, Google Pixel 3 ile çekilen Eminem klibi yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Henüz Xiaomi’nin neden böyle bir görsel paylaştığı hakkında fikir sahibi değiliz. Fakat bu tahminler doğru ise piyasaya sunulan ilk 5G‘li ve 10 GB RAM‘lı akıllı telefon Mi Mix 3 olacak.

Xiaomi  Mi Mix 3 özellikleri neler sunacak?

10 nm üretim süreci ile üretilen Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacak olan akıllı telefona, grafik tarafında gerekli olan gücü ise Adreno 630 GPU verecek.

Mi Mix 3 modelinde bu işlemciye ise  6/8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Tabi, microSD kart ile bu depolama alanı kolayca artırılabilecek.

Ekran kasa oranı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak olan amiral gemisi, 6.4 inç boyutundaki AMOLED bir ekranın üzerine kurulacak.

Oppo Find X modelinden aşina olduğumuz kızaklı kamera tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan modelin arkasında ise 16 ve 13 Megapiksel olmak üzere çift kamera kurulumu bulunuyor.

3 boyutlu yüz tarayıcısı ile gelecek olan modelin ön tarafından ise kullanıcıları 20 Megapiksel değerindeki bir kameranın karşılayacağını da görmekteyiz.

Tasarımı ve teknik özelliklerinin haricinde yeni amiral gemisi fiyatıyla da oldukça dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda Xiaomi’nin çevrimiçi mağazasında görünen Mi Mix 3 ise 452 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.