DOLAR 32,5872
EURO 34,7956
ALTIN 2.497,71
BIST 9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Xiaomi’nin Oyunculara Yönelik Monitörü Fast LCD Yarın Satışa Çıkacak

01.11.2020
A+
A-

Piyasaya sürdüğü fiyat/performans ürünleriyle adından sıkça söz ettiren Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, son yıllarda oyuncu ekipmanları sektöründe de yer edinmeye çalışıyor. Bu kapsamda oyuncu telefonlarından klavyelere kadar birçok ürün piyasaya süren şirket, son olarak yeni oyuncu monitörü Fast LCD’yi geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu.

Çin’in en büyük iki perakende sitesinden biri olan JD.com üzerinde ön siparişe sunulan monitör, yarın itibarıyla ülke genelinde 999 yuandan (yaklaşık 1.245 TL) satışa çıkacak. Dilerseniz gelin, uygun fiyatıyla oyuncuların yeni gözdesi olmaya aday olan Xiaomi Fast LCD monitörün donanım kısmında neler sunduğuna daha yakından göz atalım.

Xiaomi Fast LCD neler sunuyor?

Xiaomi Fast LCD

24,5 inç büyüklüğünde, IPS LCD panel kullanan Xiaomi Fast LCD, kullanıcılara 1080p çözünürlük sunuyor. 144 Hz ekran tazeleme oranına ve 2 ms gecikme süresine sahip olan monitör, DCI-P3 renk uzayının yüzde 95’ini, sRGB renk uzayınınsa yüzde 100’ünü kapsıyor. Cihazda ayrıca ekran ve ekran kartından gelen kare sayılarını senkron halinde tutmak için Adaptive-Sync akıllı ekran teknolojisi yer alıyor. Bu sayede yırtılma ya da bozulma gibi ekran sorunlarının önüne geçiliyor.

HDR400 sertifikasına sahip olan oyuncu monitörü, bu sayede ultra yüksek çözünürlüklü görüntüleri kullanıcılara en etkili şekilde sunabiliyor. Bu noktada cihazın parlaklık değeriyse 400cd/m2 olarak açıklandı.

Tasarım tarafında geçtiğimizdeyse Xiaomi’nin en yeni monitörü, yükseltilebilir ve döndürülebilir standla birlikte geliyor. Üst ve yan taraflarda çerçevenin sıfıra yakın tutulduğu monitör, alt taraftaysa nispeten kalın sayılabilecek bir çerçeveye sahip. Cihazda ayrıca 2 adet HDMI 2.0, 1 adet DisplayPort 1.2 ve kulaklık giriş portu bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.