DOLAR 32,5501
EURO 34,8968
ALTIN 2.425,49
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Düşük sistem gereksinimli oyunlar – 7 Düşük sistem gereksinimli oyunlar listemizde patates bilgisayarlarda çalışabilecek en iyi bilgisayar…

30.04.2020
A+
A-

Listemizdeki oyunların genelini çalıştırmak için 4 GB Ram ve Intel HD Graphics 4000 tatmin edici olacaktır. Ast harici ekran kartına sahip olan bilgisayarlarda çok daha nitelikli grafikler ile bu oyunu oynamanız mümkün.

1- Bully Scholarship Edition

Okulda kabadayılık yaptığı için ailesinin zoruyla bir yatılı okula gönderilen karakterimiz uslanmıyor ve gittiği yerde yine serüven arıyor. Okuldaki diğer zorbalarla uğraş ederken derslerine ve arkadaşlarına da dikkat eden karakterimizin macerasının anlatıldığı Bully Scholarship Edition, Rockstar Games göre geliştirildi. Düşük sistem gereksinimli oyunlar arasında en bambaşka konsepte iyelik eden bu oyun tatil döneminde sizi okula geri götürüyor.

2- Mount and Blade Warband

Mount and Blade II Bannerlord çıkış yapmış iken sisteminiz oynamaya el vermiyorsa bir nostalji yaşayıp Mount and Blade Warband oynayabilirsiniz. Oyun orta çağda geçiyor ve kendi karakterinizi oluşturup köylerden savaşçı toplamaktan krallıkları ele geçirmeye dek uzanan bir hikayeye sahip. Oyunun epeyce geniş bir içeriği bulunuyor, hiç orta çağ oyunu oynamamış oyuncuları bile saatlerce ekrana kilitleyebilir.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.