DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Sony’den Android Pie sürprizi!

11.08.2018
A+
A-
BİM uygun fiyata iPhone 6 satacak!

iPhone 6 BİM tarafından uygun fiyat ile satışa sunulacak. Peki, iPhone 6 hangi tarihte ve hangi fiyat ile satışa sunulacak? İşte, bu avantajlı kampanyanın detayları.

Sony bugün yapmış olduğu açıklamayla, yeni Android Pie güncellemesini ne zaman dağıtacaklarını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, altı Xperia modeline yeni güncelleme önümüzdeki aydan itibaren dağıtılacak.

İlk etapta Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premiumm, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact ve Xperia XZ modelline Android 9.0 Pie güncellemesi yayınlanacak.

Android Pie ile gelen yenilikler

Android 9.0 ile birlikte yapay zekanın da yardımıyla akıllı telefonunuz daha akıllı, daha basit ve kullanıcılar için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuluyor. Yeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli bulunuyor. Yeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki mesajlara yanıtlama ve akıllı yanıtlar da dikkat çekiyor.

Parmak izi doğrulama için güçlendirilmiş kullanıcı arayüzü, gizlilik geliştirmeleri, uygulamaların arka planda yaptıklarının yönetimi de yenilikler arasında.

Adaptif Batarya ve Adaptif Parlaklık ve Uygulama Aksiyonları ile Uygulama Dilimleri de yine kullanıcıların deneyimini çok daha ileri seviyeye taşıyacak. Dijital Sağlık özellikleri ise cihazınızla ne kadar zaman harcadığınızı yönetmeniz noktasında yardımcı olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.