DOLAR 32,5999
EURO 34,8349
ALTIN 2.491,69
BIST 9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Binance, Terra (LUNA) İçin Çekim İşlemlerini Durdurdu

15.05.2022
A+
A-

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, birkaç gündür piyasaların altını üstüne getiren kripto para birimi Terra (LUNA) ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Borsanın internet sitesinden yapılan resmi duyuruda kripto para birimi için çekim işlemlerinin askıya alındığı bildirildi.

Binance tarafından yapılan açıklamalarda kararın nedenlerine de değinildi. Binance yetkilileri, ağ yavaşlığı ve tıkanıklığı sorunları nedeniyle çekim işlemlerinin durdurulduğunu açıkladılar. Yatırımcıları uyaran Binance, bazı para çekim taleplerinin iptal edildiğini ve Binance’teki işlem geçmişinin kontrol edilmesi gerektiğini duyurdu. Yani eğer LUNA için çekim talebi oluşturduysanız, bu talebiniz reddedilmiş olabilir.

Yüksek hacimli çekim taleplerinin olduğu açıklandı

Binance

Binance’in kullanıcıları bilgilendirdiği blog gönderisinde, çok yüksek hacimli çekim taleplerinin olduğu bildirildi. Ancak LUNA’nın son 24 saatte yüzde 96 değer kaybettiğini göz önünde bulundurduğumuzda, yatırımcıların bu parayı ne amaçla çekmek istediklerini anlamakta zorlanıyoruz. Arka planda neler olduğunu kimse tam olarak bilemiyor.

Terra (LUNA) ve TerraUSD (UST), kripto para yatırımcılarının bir numaralı gündemi haline gelmiş durumda. Bir dönemler 120 dolar seviyelerine kadar yükselen LUNA, an itibarıyla 0,08 dolar seviyelerinden işlem görüyor. UST ise dolar endeksli stabil coinlerden. Yani bu kripto para biriminin değerinin 1 dolar seviyelerinde olması gerekiyor. Ancak bu kripto para birimi an itibarıyla 0,048 dolardan işlem görüyor…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.