DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Sony Xperia için Android Pie nasıl yayınlacak?

19.08.2018
A+
A-
Samsung’un Android Go telefonu ortaya çıktı!

Samsung bütçe dostu modelleriyle de kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Bugün ise yapılan sızıntılya Samsung’un ilk Anroid Go telefonu Galaxy J2 Core gün yüzüne çıkartıldı.

Sony, yayınlamış olduğu şema ile yeni güncellemeyi nasıl dağıtacağını adım adım açıkladı. Teknoloji şirketi kullanıcılarının olası herhangi bir sorunla baş başa karşılaşmaması için adeta ince eleyip sık dokuyacak.

İlk aşamada PDK içerisinde bulunan kaynak dosyaları Google’dan teslim alacak olan Sony, güncelleme dosyalarını yayınlayacağını modellerinde sorunsuzca çalışması için optimize işlemine başlayacak. Günlük kullanımda yeni güncellemenin en iyi şekilde çalışmasını sağlamak adına, Android Pie güncellemesi detaylı test sürecinden geçirilecek. Daha sonrasındaysa şirket, çalışanlarından gelen geri bildirimleri değerlendirerek gerekli iyileşirmeleri böylece kullanıcılara sunulmadan yapabilecek.

İkinci aşamadaysa, sertifikasyon ve onay sürecini kapsıyor. Bu aşamda Sony, Bluetooth ve Wi-Fi için gerekli yerlerden onay sertifikası alacak. Güncelleme yayınlandıktan sonrasındaysa, Sony destek formlarından ve sosyal medya üzerinden gelen geri bildirimleri bildirimleri takip edeceğini de görüyoruz. Sorunsuz bir geçiş süreci için oldukça detaylı düşünen Sony, kullanıcılarını yaklaşık olarak üç ay daha bekletecek. Sizde aşağıdan Sony’nin yayınlamış olduğu şemayı inceleyebilirsiniz.

Sony Xperia Android Pie

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.