DOLAR 32,5338
EURO 34,9037
ALTIN 2.429,27
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Samsung Galaxy Watch 2 ile gelecek çerçeve detayı Samsung’un yakın vakit içinde tanıtması beklenen Samsung Galaxy Watch 2 modelinde aynı zamanda şık bir…

01.06.2020
A+
A-

Geçen yıldan beri hakkında birçok dedikodu meydana çıkan zeki saat modeli için ortaya meydana çıkan yeni bir detaylar bulunuyor. Samsung geçen sene iki yeni zeki saatini piyasaya sürmüştü.

Galaxy Watch Active ve Galaxy Watch Active 2 olarak kullanıcı karşısına çıkan zeki saatlerde somut bir çerçeve bulunmuyordu. Dokunmatik ekranın yer aldığı zeki saatlerde sanal bir çerçeve tasarımına tercih edilmişti.

Samsung’un üstünde çalıştığı ve henüz ismi tam olarak kesinleşmediği için Galaxy Watch 2 olarak adlandırılan yeni akıllı saat modelinde döndürülebilir maddi bir çerçeve bulunacağı aktarılıyor.

Bezel olarak adlandırılan bu yeni çerçeve detayı mekanik bir aksam görevi üstleniyor. Daha fazla açıklanmış meslek gruplarının veya sporcuların vakit tutmasını basit ışık halkası getiren tasarımın bu zeki saatte niçin yer alacağı henüz bilinmiyor.

Bu stil bir tasarıma yer verilmesinin nedeni ise geleneksel saatlerden vazgeçemeyenleri akıllı saat konforunda, geleneksel saat görünümünde bir mahsul sunmak olabilir. Galaxy Watch 2 için teknik teferruat da az önce bilinmiyor ancak saatin 44 mm ve 46 mm boyutlandırmasında sunulacağı tahmin ediliyor.

Bunların yanına gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkacak bu saatin şüphesiz fiyatı da önceki modellere kadar daha yüksek olacak. Akıllı saat modelinin ise bu yılın ağustos ayında diğer çıkması beklenen cihazlarla birlikte tanıtılması bekleniyor. Galaxy Note 20 serisi, Galaxy Fold 2, Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus gibi Samsung’un yeni cihazları da tanıtılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.